PERFEKT PRO MED Ügyvédi Egészségbiztosítás

Bevezető

Hogy szolgál a kedves egészsége?

Régimódi fordulat, de még mindig jól kifejezi sokunk viszonyát az egészségünkhöz, szervezetünk működéséhez.

Természetesnek vesszük, hogy a testünk fennakadások nélkül kiszolgál bennünket hosszú évtizedeken keresztül. Csak akkor törődünk vele, amikor a tartalékait felemésztette és már nem „szolgál”: megbetegszünk, mindennapi teendőinket nem tudjuk már hatékonyan végezni, a sok-sok terv megvalósítása kétségessé válik.

Nem szükségszerű, hogy ez így legyen.

Tagjainknak most lehetőséget kínálunk arra, hogy magán egészségbiztosítást kössenek saját magukra, illetve hozzátartozóikra.

A magán egészségbiztosítás elérhetővé teszi a megfelelő, színvonalas egészségügyi ellátást, akkor, amikor arra szükség van.

A biztosító ellátásszervező partnere, a Teladoc Hungary Kft. országszerte több száz magán egészségügyi szolgáltatóval áll szerződéses kapcsolatban. Az ügyfél igényeihez igazodva megszervezi a szükséges ellátást és egyben finanszírozza is azt.

A választható alap csomagok kiterjednek a szakorvosi vizsgálatoktól a diagnosztikai vizsgálatokon keresztül az egynapos sebészetig.

A csomagoknak része az orvosi call center szolgáltatás, amely a nap 24 órájában elérhető az ügyfelek számára, ha olyan egészséggel, betegséggel kapcsolatos kérdés merülne fel, amely nem tűr halasztást.

Azoknak a tagjainknak pedig, akik fontosnak tartják a megelőzést, kétféle szűrővizsgálati csomagot is kínálunk az alap csomagok mellé.

A választható csomagokat itt tudja áttekinteni. Kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Azonosítás
Rögzítés fajtája
Miért kell...
Törvényes képviselő adatai
(A biztosítani kívánt, 18 év alatti személy törvényes képviselőjének személyes adatait legyen kedves megadni.)
Biztosítási csomag
Díjfizetés gyakorisága
Összefoglaló és feltételek
Mindent ki kell pipálni...
Nyilatkozatok
Kérjük, hogy minden jelölőmezőt legyen kedves az ahhoz tartozó szöveg megismerése után egy kattintással pipával jelölni.
A szürke jelölőmezőkbe történő kattintás csak akkor lehetséges, ha az azokhoz tartozó, kék linken elérhető dokumentum letöltésre került.
CAPTCHARefresh