PERFEKT PRO Ügyvédi Balesetbiztosítás

Bevezető

Mit tehetünk a hétköznapok anyagi biztonságáért?

A biztonság a mai világban egy lényeges és tudatos felkészülést igénylő kérdés, mind a fizikai, mind az anyagi biztonság tekintetében. A létezésünk önmagában pénzügyi kockázatot jelent, anélkül is, hogy veszélyes tevékenységeket űznénk. Mindennapi életünk sok kiadással jár, melyekre általában sok munkával keressük a pénzt. Ha egy nem várt esemény, például baleset megakadályoz bennünket a munkavégzésben, akkor a kieső jövedelmet, valamint az ápolásunk, gyógyulásunk költségeit is finanszíroznunk kell.

A biztonságnak vannak kézzel fogható eszközei, melyeket megvásárolhatunk az általunk választott és megfizethető minőségben, de van a biztonságnak egy másik nem kézzelfogható megoldási formája is, ez pedig az előre nem látható események – balesetek – pénzügyi következményeire történő tudatos felkészülés.

Azt kívánjuk, soha, senkinek ne legyen erre szüksége, de tudjuk, hogy sajnos megtörténik néha a baj. Ha megtörténik, akkor pedig az a legfontosabb, hogy mielőbb rehabilitálódjunk, és ez ne jelentsen anyagi terhet családi életünkben.

Az átlagember nem is gondolná, hogy a balesetek jelentős része a mindennapi életünk színterén, saját háztartásunkban következik be, tehát ki sem kell tegyük a lábunkat otthonról ahhoz, hogy valamilyen balesetet szenvedjünk.

Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy kialakítsunk tagjaink és családtagjaik számára egy igazán jó balesetbiztosítást, mely segít az anyagi háttér megteremtésében, ha a szükség úgy hozza.

Kérjük, nézzék meg, és döntsék el, hogy egy évben ezeket az összegeket hányszor és mire költik el a hétköznapokban, és, hogy megéri-e esetleg egy balesetbiztosításra is költeni, ha szükség úgy hozza, legyen hova nyúlni.

Azonosítás
Rögzítés fajtája
Miért kell...
Törvényes képviselő adatai
(A biztosítani kívánt, 18 év alatti személy törvényes képviselőjének személyes adatait legyen kedves megadni.)
Biztosítási csomag
Összefoglaló és feltételek
Mindent ki kell pipálni...
Nyilatkozatok
Kérjük, hogy minden jelölőmezőt legyen kedves az ahhoz tartozó szöveg megismerése után egy kattintással pipával jelölni.
A szürke jelölőmezőkbe történő kattintás csak akkor lehetséges, ha az azokhoz tartozó, kék linken elérhető dokumentum letöltésre került.
CAPTCHARefresh